1e competitiewedstrijd seizoen 2009/2010

Toegevoegd op 16 september 2009 om 00:00 door Alex Wolf
Whatsapp Facebook Twitter


Hallo luitjes eindelijk is het dan weer zover de bal is weer gaan rollen onze eerste wedstrijd was meteen een kraker van jewelste tegen ESA 5.

Doordat er vele vaste krachten van ons door verschillende oorzaken niet aanwezig konden zijn, gingen we met 13 man richting rijkerswoerd voor deze wedstrijd niet echt ideaal zoals je later ook aan de uitslag kan zien.

De opstelling van vandaag na een beetje puzzellen zijn we eruit gekomen en we begonnen met Mark in het doel, achterin stonden Adje,Jasper,Leon en Ron, op het middenveld Melvin,Gertjan en Xander (een van onze nieuwe aanwinsten) en voorin Dick,Martijn (ook een van onze nieuwe aanwinsten) en Jeroen,
op de bank namen plaats Eddy en Erwin die tevens de vlag in handen nam.

Na een onrustig begin kwamen op 1-0 door een kopbal van melvin die de bal inkopte nadat Martijn een goede actie tegen de lat zag belanden en zodoende de bal op het hoofd van Melvin kwam die de bal eenvoudig in het doel kon koppen.
Daarna konden we de tegenstander met het nodige kunst en vliegwerk in bedwang houden tot 5 minuten voor rust in de laatste 5 minuten sloeg ESA maar liefst 3 maal toe zodat we gingen rusten met een 3-1 achterstand.

Over de 2e helft wil ik niet zo heel veel kwijt alleen dat Erwin en Eddy hun debuut maakten dit seizoen en dat Onze nieuwe spits zijn doelpuntje meepikte.
En zo eindigde deze wedstrijd in een 7-2 nederlaag.

Maar zaterdag kunnen we onze revanche halen dan moeten we thuis tegen ESA 7 om 12.30 uur.
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento